“BILA SAM SKORO DOLE, MNOGO JE ODMAKLO!” Pevačica Poreklom Iz Bora Progovorila O Slučaju Male Danke: Nadam Se I Dalje Da Je Živa

BILA SAM SKORO DOLE, MNOGO JE ODMAKLO!” Pevačica poreklom iz Bora progovorila o slučaju male Danke: Nadam se i dalje da je živa

Za telom dvogodišnje devojčice Danke Ilić koja je nestala 26. marta u Banjskom polju kod Bora potraga traje već 14 dana, od kada su kao osumnjičeni za njeno ubistvo uhapšeni Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), a u okviru istrage u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru u toku je ispitivanje svedoka, nakon čega će, kako je Kurir već pisao, osumnjičeni moći da budu prebačeni u Beograd na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu.

Pevačica Ivana Milojević poreklom je iz Bora, a u gostovanju kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije govorila je o ovoj temi.

– Ja sam baš ponosna na mesto odakle dolazim. Mnogo mi je bilo lepo detinjstvo, ali svakako nema mogućnosti dole. Tako da sam morala trbuhom za kruhom – rekla je Milojević i dodala:

– Bila sam skoro dole. Nisam verovala u one naslove od prvog dana. Ovo je sada dosta odmaklo, stvarno se nadam da je dete živo i zdravo pošto još nisu našli telo. Žao mi je što se na taj način čulo za naš grad, a ima mnogo lepših stvari tamo. (kurir.rs)


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *